Gde izaći u petak 15.12.

Polovina meseca donosi odličan provod

Sreda 13. dec 2017.

cover image

Kako se bliži doček Nove 2018. godine tako i žurke postaju sve zanimljivije. Pitanje gde izaći ima pravi odgovor, dilema je da li ste za tropski zvuk, proverene hitove ili nenadmašni tehno. Važno je da ponesete osmeh i pripremite kukove za igranje do ujutru.


Klub Šećer u petak od 23:00 organizuje žurku pod nazivom "Drake Night". Samo najveće hitove ovog di-džeja u "all night long" formatu sve do 05:00 će posetioce držati na podijumu za igru. Čitava sezona u ovom klubu je u znaku velikog jubileja - 50 godina postojanja kluba. Kultno mesto beogradskog klabina već pola veka.


KPTM slavi četvrti rođendan "Couple up" žurki. Poznati promoteri "dancehall & afrobeat" muzike organizuju svoja dešavanja širom Balkana pa je posebno zadovoljstvo što se baš u Srbiji organizuje slavljenička žurka. Od 23:00 muziku puštaju di-džejevi Shone Alcapone, Gaza Rush i Tommy T. Ritam egzotičnih krajeva tokom hladnog decembra u centru Beograda. Savršeno.

Splav 20/44 nastavlja da insistira na kvalitetnom tehno zvuku. Petnaesti decembar na popularnom muzičkom brodu će obeležiti nastup dva sjajna domaća di-džeja. Celu noć muziku puštaju 33.10.3402 i Nemanja Krstić. Provod počinje u 23:00, a predstavnici etiketa "Lies Records News" i "My Love Is Underground" će pružiti svoj maksimum da provod na tehno način obeleži još jedan petak u Beogradu.