Где изаћи у петак 15.12.

Половина месеца доноси одличан провод

Среда 13. дец 2017.

cover image

Како се ближи дочек Нове 2018. године тако и журке постају све занимљивије. Питање где изаћи има прави одговор, дилема је да ли сте за тропски звук, проверене хитове или ненадмашни техно. Важно је да понесете осмех и припремите кукове за играње до ујутру.


Клуб Шећер у петак од 23:00 организује журку под називом "Drake Night". Само највеће хитове овог ди-џеја у "all night long" формату све до 05:00 ће посетиоце држати на подијуму за игру. Читава сезона у овом клубу је у знаку великог јубилеја - 50 година постојања клуба. Култно место београдског клабина већ пола века.


КПТМ слави четврти рођендан "Couple up" журки. Познати промотери "dancehall & afrobeat" музике организују своја дешавања широм Балкана па је посебно задовољство што се баш у Србији организује слављеничка журка. Од 23:00 музику пуштају ди-џејеви Shone Alcapone, Gaza Rush и Tommy T. Ритам егзотичних крајева током хладног децембра у центру Београда. Савршено.

Сплав 20/44 наставља да инсистира на квалитетном техно звуку. Петнаести децембар на популарном музичком броду ће обележити наступ два сјајна домаћа ди-џеја. Целу ноћ музику пуштају 33.10.3402 и Немања Крстић. Провод почиње у 23:00, а представници етикета "Lies Records News" и "My Love Is Underground" ће пружити свој максимум да провод на техно начин обележи још један петак у Београду.