Monika Kruse u Beogradu

Vreli avgust nam vraća čuvenu Moniku koja će svojim nastupom dodatno zagrejati vreli beogradski asfalt i napraviti noć za pamćenje

Ponedeljak 14. avg 2017.

cover image

Dama kojoj tehno struji kroz vene, Monika Kruz, dolazi 18. avgusta u klub Barutana. Žurka koja će sigurno obeležili leto 2017 u Beogradu počinje u 23:00 i trajaće do 06:00, a pored tehno dive nastupaju domaći reprezenti najbolje elektronske muzike, dobro poznati Ilija Đoković i Coeus, tačnije Nemanja Petković iz Beograda. Organizator žurke je Blender, a ulaznice su dostupne preko Gig Stix i Eventim Serbia prodajnih mreža.


Monika Kruz je rođena 23. jula 1971. godine u Nemačkoj. Di-džej, producent i vlasnica etikete Terminal M od 2000. godine, sa karijerom u elektronskoj muzici koja traje više od 25 godina. Smatra se da je odigrala ključnu ulogu na tehno sceni u Minhenu početkom '90-tih godina, a krajem iste decenije se seli u Berlin gde pokreće svoju etiketu. Kvalitet od koga ne odustaje i savršeno miskovanje su je učinili jednom od najuposlenijih di-džejeva. Nastupa širom sveta preko cele godine i obavezno je ime na svim vodećim festivalima elektronske muzike. Veoma je aktivna u zaštiti društveno ugroženih lica i osnivač je sopstvenog humanitarnog udruženja.


Na nastupu prošle godine u Beogradu, Monika je pustila traku "Andromeda", autorski rad Ilije Đokovića koji je predstavljao domaću podršku. Nakon nastupa, Ilija postaje deo njene Terminal M etikete. Sigurno je da će ovogodišnji nastup obeležiti prijateljstvo i saradnja ova dva umetnika koji imaju proveren recept za najbolji provod.


POVEZANO