Где изаћи у петак

Феноменална клупска забава која не прихвата не нити било који изговор

Уторак 23. апр 2019.

cover image

Диско бар Младост је за петак, 26. април припремио прави домаћински жур. Пеца и Алес, искусни и тражени ди-џејеви са великим нестпрљењем чекају да сат откуца 23:00 и дочекају прве госте. Спремили су никада бољу листу песама. Никада не крећу пут клуба, а да нису у најбољој форми за провод до јутра. Дружење са њима ће трајати све до 05:00.

Модеран провод и ретро звук су и те како популарна фузија на београдској клупској мапи. Једно место има одличан рецепт за опуштени излазак. На истој адреси се налазе укусни коктели, општепознати хитови и увек расположени гости. Индустрија бар је мини клуб са маскимално добрим журкама. Ди-џеј Alex Tic је синоним у граду за музику деведесетих и двехиљадитих. Није случајно журка "Take me back" једна од омиљених међу клупском популацијом. Нова едиција старог концепта је заказана за петак, 26. април. Потрудите се да већ око 22:00 будете у клубу.

Велики рођендански серијал журки је актуелан на сплаву 20/44. Када они обележавају десети рођендан то је клабинг о коме прича цео град. И велики део Европе. У петак, 26. априла од 22:00 до 07:00 на програму су ди-џеј и продуцент из Норвешке, Prins Thomas плус Брка и Син. Гост преферира еклектичан спејс диско бит. Уиграна домаћа подршка ће га испратити у несвакидашњем жанру без икаквих проблема. Доживите сјајну енергију и слушајте одличну музику.