Gde izaći u petak

Fenomenalna klupska zabava koja ne prihvata ne niti bilo koji izgovor

Utorak 23. apr 2019.

cover image

Disko bar Mladost je za petak, 26. april pripremio pravi domaćinski žur. Peca i Ales, iskusni i traženi di-džejevi sa velikim nestprljenjem čekaju da sat otkuca 23:00 i dočekaju prve goste. Spremili su nikada bolju listu pesama. Nikada ne kreću put kluba, a da nisu u najboljoj formi za provod do jutra. Druženje sa njima će trajati sve do 05:00.

Moderan provod i retro zvuk su i te kako popularna fuzija na beogradskoj klupskoj mapi. Jedno mesto ima odličan recept za opušteni izlazak. Na istoj adresi se nalaze ukusni kokteli, opštepoznati hitovi i uvek raspoloženi gosti. Industrija bar je mini klub sa maskimalno dobrim žurkama. Di-džej Alex Tic je sinonim u gradu za muziku devedesetih i dvehiljaditih. Nije slučajno žurka "Take me back" jedna od omiljenih među klupskom populacijom. Nova edicija starog koncepta je zakazana za petak, 26. april. Potrudite se da već oko 22:00 budete u klubu.

Veliki rođendanski serijal žurki je aktuelan na splavu 20/44. Kada oni obeležavaju deseti rođendan to je klabing o kome priča ceo grad. I veliki deo Evrope. U petak, 26. aprila od 22:00 do 07:00 na programu su di-džej i producent iz Norveške, Prins Thomas plus Brka i Sin. Gost preferira eklektičan spejs disko bit. Uigrana domaća podrška će ga ispratiti u nesvakidašnjem žanru bez ikakvih problema. Doživite sjajnu energiju i slušajte odličnu muziku.