Клубови Београд: дочек Нове године

Спектакл за улазак у 2019. годину

Недеља 23. дец 2018.

cover image

Бесмислено је сакривати чињеницу да Београд ноћу нуди најбољи провод у овом делу Европе када то зна читава планета. Не постоји промашен викенд. И тако је целе године. Овај град не тражи посебан повод за партијање до јутра, а забава је увек на врхунцу. Више од стандардно одличног изласка је дочек Нове 2019. године у клубовима.

За најлуђу ноћ се увек тражи екстремно слављеничка атмосфера, гласна музика и велика понуда пића. Баш то нуди Мр Стефан Браун. Енергија, смех, упознавање, ђускање на подијуму, ђускање на шанку. Код господина Брауна има свега. Плус, постоји неколико опција за резервацију. Све по вашим прохтевима. Музику ће пуштати ди-џејеви који су домаћини клуба. Нема бриге ни око музичког избора. Биће онакав какав највише волите.

Хоћете снажан бит. Многима је провод искључиво квалитетна електронска музика. Остали детаљи су мање важни. Од изласка очекујете да вас ди-џеј обори с ногу. Светски познати сплав 20/44 организује новогодишњу журку са акцентом на сјајан ритам за који ће се побринути три ди-џеја. Парижанин Sacha Mambo је специјалиста за мисковање неколико жанрова. Мистични звуци, post punk, cosmic afro, dub/new beat и early vs. new wave су његови фаворити. Дефинтивно уме да споји неспојиво. У лудој музичкој авантури ће му помоћи Троле и Влада Russ.


Нова година је вече које желите да поклоните живој свирци.  Ваша мисија је проверен, прави клупски наступ уживо међу градском публиком. Нови БитефАртКафе и бенд Girls, Boys and Toys су добитна комбинација. Уколико ваше уши обожавају поп и хаус, не губите време на двоумљење. Више се позабавите одмарањем пред дочек или одабиром гардеробе. Срећна Нова година уз хитове које свако зна звучи као фантастична идеја.