Klubovi Beograd: doček Nove godine

Spektakl za ulazak u 2019. godinu

Nedelja 23. dec 2018.

cover image

Besmisleno je sakrivati činjenicu da Beograd noću nudi najbolji provod u ovom delu Evrope kada to zna čitava planeta. Ne postoji promašen vikend. I tako je cele godine. Ovaj grad ne traži poseban povod za partijanje do jutra, a zabava je uvek na vrhuncu. Više od standardno odličnog izlaska je doček Nove 2019. godine u klubovima.

Za najluđu noć se uvek traži ekstremno slavljenička atmosfera, glasna muzika i velika ponuda pića. Baš to nudi Mr Stefan Braun. Energija, smeh, upoznavanje, đuskanje na podijumu, đuskanje na šanku. Kod gospodina Brauna ima svega. Plus, postoji nekoliko opcija za rezervaciju. Sve po vašim prohtevima. Muziku će puštati di-džejevi koji su domaćini kluba. Nema brige ni oko muzičkog izbora. Biće onakav kakav najviše volite.

Hoćete snažan bit. Mnogima je provod isključivo kvalitetna elektronska muzika. Ostali detalji su manje važni. Od izlaska očekujete da vas di-džej obori s nogu. Svetski poznati splav 20/44 organizuje novogodišnju žurku sa akcentom na sjajan ritam za koji će se pobrinuti tri di-džeja. Parižanin Sacha Mambo je specijalista za miskovanje nekoliko žanrova. Mistični zvuci, post punk, cosmic afro, dub/new beat i early vs. new wave su njegovi favoriti. Defintivno ume da spoji nespojivo. U ludoj muzičkoj avanturi će mu pomoći Trole i Vlada Russ.


Nova godina je veče koje želite da poklonite živoj svirci.  Vaša misija je proveren, pravi klupski nastup uživo među gradskom publikom. Novi BitefArtKafe i bend Girls, Boys and Toys su dobitna kombinacija. Ukoliko vaše uši obožavaju pop i haus, ne gubite vreme na dvoumljenje. Više se pozabavite odmaranjem pred doček ili odabirom garderobe. Srećna Nova godina uz hitove koje svako zna zvuči kao fantastična ideja.