Где изаћи у четвртак

Журке због којих се Београд ноћу једноставно обожава

Понедељак 16. јул 2018.

cover image

У великим европским градовима није пракса одлазити у провод док траје радна недеља. Када обавезе диктирају дневни ритам, мало времена преостаје за клабинг. Ово правило не важи за Београд. Журке су нон-стоп. Четвртак је дан који подсећа на крај рутине и има важан задатак - да викенд који долази донесе много доброг клабинга. Клуб КПТМ увериру у викенд организује четвртком већ од 17:00. Парти "Daily Rave and Friends" је заказан за 19. јул, а музику у познатој башти ће пуштати Cheda b2b KiM0, Столе, Бојан и Иван, DaPeace и Alex.


RnB Thursdays Delight је журка на популарном сплаву Ласта. Четвртак на овој адреси има ритам који већ дуго влада градом. Прелепе клаберке и позитивни клабери не пропуштају провод четвртком од 23:30 до 05:00. Модеран бит доносе музички домаћини, ди-џејеви Факе Casual и Лука Браси уз своје госте. Одлична атмосфера и ђускање под отвореним небом у тотално светском стилу отклањају умор, бриге, тужне приче. Добра енергија је загарантована на Градском сплаву.

Неупућени у ноћни живот Београда често критикују клупски програм и кажу да нема добрих рок свирки. Незадвољни информацијама о журкама, остају код куће и досађују се. Упућени прате клупски календар журки и знају где увек могу да оду на одличан живи рок ритам. Запа барка се никад боље припремила за предстојећи четвртак. Електрични оргазам наступа 19. јула од 22:00. Више од рок спектакла који не смете пропустити.