Gde izaći u četvrtak

Žurke zbog kojih se Beograd noću jednostavno obožava

Ponedeljak 16. jul 2018.

cover image

U velikim evropskim gradovima nije praksa odlaziti u provod dok traje radna nedelja. Kada obaveze diktiraju dnevni ritam, malo vremena preostaje za klabing. Ovo pravilo ne važi za Beograd. Žurke su non-stop. Četvrtak je dan koji podseća na kraj rutine i ima važan zadatak - da vikend koji dolazi donese mnogo dobrog klabinga. Klub KPTM uveriru u vikend organizuje četvrtkom već od 17:00. Parti "Daily Rave and Friends" je zakazan za 19. jul, a muziku u poznatoj bašti će puštati Cheda b2b KiM0, Stole, Bojan i Ivan, DaPeace i Alex.


RnB Thursdays Delight je žurka na popularnom splavu Lasta. Četvrtak na ovoj adresi ima ritam koji već dugo vlada gradom. Prelepe klaberke i pozitivni klaberi ne propuštaju provod četvrtkom od 23:30 do 05:00. Moderan bit donose muzički domaćini, di-džejevi Fake Casual i Luka Brasi uz svoje goste. Odlična atmosfera i đuskanje pod otvorenim nebom u totalno svetskom stilu otklanjaju umor, brige, tužne priče. Dobra energija je zagarantovana na Gradskom splavu.

Neupućeni u noćni život Beograda često kritikuju klupski program i kažu da nema dobrih rok svirki. Nezadvoljni informacijama o žurkama, ostaju kod kuće i dosađuju se. Upućeni prate klupski kalendar žurki i znaju gde uvek mogu da odu na odličan živi rok ritam. Zapa barka se nikad bolje pripremila za predstojeći četvrtak. Električni orgazam nastupa 19. jula od 22:00. Više od rok spektakla koji ne smete propustiti.