Клупски провод за Дан младости

Већ дуго нема предавања штафете на 25. мај али традиција одличне забаве се задржала

Уторак 22. мај 2018.

cover image

Јосип Броз Тито, председник СФРЈ је 25. мај, свој рођендан, прогласио за Дан младости. Од 1957. до 1988. у свим земљама које су чиниле бившу Југославију се организовало велико славље, а главно обележје је била Штафета младости која се носила око месец дана кроз све земље у саставу велике републике, а на дан рођендана предавала лично Титу на стадиону фудбалског клуба Партизан, односно ЈНА. Југоносталгичари и сви којима је прошло време било најлепше 25. маја посећују Музеј историје Југославије и евоцирају успомене. Када обновите знање из историје, правац у клуб на одличне журке.

Барутана обележава Дан младости истоименом техно журком. Од 23:00 до 06:00 музику пуштају Бојан Вукмировић, Luka Concrete, Mancha и Mark Panic, Mark Andersson и Владимир Т. Од ове сезоне, Барутана има одвојен простор за андерграунд журке. Headroom је зона у којој у петак, 25. маја, такође од 23:00 до 06:00 ритам диктира ди-џеј из Француске, Лео Пол. Домаћа подршка су Лука Вуковић и Иван Радојевић из удружења 031 Republic и Runy.

Клуб Drugstore у петак, 25. маја отвара башту и прелази на летњи режим рада. Познати подијум за плес под отвореним небом дочекује госте од 23:00, а све до 06:00 музику бира специјалан гост из Британије и сјајна имена домаћег ди-џејинга. Regis, односно Karl O'Connor је веома искусан извођач који борави у музичком свету још од 1993. и власник је етикете "Downwards". Тијана Т, Кристијан Молнар и Filip Xavi ипак много боље знају шта публика жели да чује, а својим сетовима ће припремити клабере за једну посебну ноћ у граду.

Сплав 20/44 је за петак припремио парти у "All night long" формату. Целу ноћ, од 23:00 до 06:00 музику бира ди-џеј Луле из удружења "Комплекс". Бојан Луле Гајић и Schwabe су ди-џејеви који су из љубави према афро и оријент deep disco мелодијама покренули сопствени пројекат са којим промовишу мало другачији ритам. Сасвим опуштена журка за све љубитеље добре музике.