Banda Panda & Manfredas at 20/44

Сплав са најквалитетнијом електронском музиком у Београду покреће нови серијал врхунских журки

Субота 08. јул 2017.

cover image

Лето је у пуном јеку, а сви који још увек нису спаковали кофере и отишли на неке далеке дестинације имају прилику да присуствују одличном музичком избору у клубу 20/44. Ове суботе, 8. јула DJ & Art collective Банда Панда покреће серију журки Bipolar#4 на којој ће поред чланова удружења музику пуштати специјални гости из иностранства. Прво у низу дешавање почиње у 23:00 и трајаће до 06:00.


Manfredas живи у Литванији, прецизније у граду Вилниус. Са својом обрадом чувеног хита "Vamos ala plaia" се нашао на чак 19 националних топ листа. Редовно наступа у чувеном Опиум клубу. Своју музику објављује за етикету Les Disques De La Mort.


Банда Панда је оргизација коју је покренуо београдски ди-џеј и графички дизајнер Душан Лилић. Отворена и флексибилна унија повезује младе и талентоване уметнике свих категорија. Поред оснивача најактивнији чланови су Јохана Б. и ННПавловић. Банда Панда је за кратак период стекао популарност захваљујићи организовањем одличних журки које увек прати уметнички програм, сјајну најаву и уметничке перформансе. На досадашњим догађајима које су организовали, Банда Панда су угостили cid Arap, IØR, Juju & Jordash, Ludovic Llorca, Matias Aguaio, Jassica 6, Linstrom, Rodion и многа друга имена.


Клуб 20/44 је место одличне музике, среће и најпозитивнијег лудила. Уколико не сачекате излазак сунца, не рачуна се да сте посетили овај фантастичан локал. За осам година постојања, 20/44 је угостио најбоља имена домаће ди-џеј сцене и велики број уметника из иностранства. О томе колико се овде добро проводи је својевремено писао и чувени магазин Гардијан који је ово место навео у листи топ 25 најбољих клубова у Европи. Прошле године су се нашли у листи најбољих 20 мањих клубова на целом свету. Ентеријер којим доминира црвена боја, масовне завесе налик позоришној сценографији и шипка на подијуму за игру дефинитивно креирају другачију атмосферу. Тераса са које буђење Београда изгледа спектаклуларно је призор који се апсолутно не заборавља.


ПОВЕЗАНО