Banda Panda & Manfredas at 20/44

Splav sa najkvalitetnijom elektronskom muzikom u Beogradu pokreće novi serijal vrhunskih žurki

Subota 08. jul 2017.

cover image

Leto je u punom jeku, a svi koji još uvek nisu spakovali kofere i otišli na neke daleke destinacije imaju priliku da prisustvuju odličnom muzičkom izboru u klubu 20/44. Ove subote, 8. jula DJ & Art collective Banda Panda pokreće seriju žurki Bipolar#4 na kojoj će pored članova udruženja muziku puštati specijalni gosti iz inostranstva. Prvo u nizu dešavanje počinje u 23:00 i trajaće do 06:00.


Manfredas živi u Litvaniji, preciznije u gradu Vilnius. Sa svojom obradom čuvenog hita "Vamos ala plaia" se našao na čak 19 nacionalnih top lista. Redovno nastupa u čuvenom Opium klubu. Svoju muziku objavljuje za etiketu Les Disques De La Mort.


Banda Panda je orgizacija koju je pokrenuo beogradski di-džej i grafički dizajner Dušan Lilić. Otvorena i fleksibilna unija povezuje mlade i talentovane umetnike svih kategorija. Pored osnivača najaktivniji članovi su Johana B. i NNPavlović. Banda Panda je za kratak period stekao popularnost zahvaljujići organizovanjem odličnih žurki koje uvek prati umetnički program, sjajnu najavu i umetničke performanse. Na dosadašnjim događajima koje su organizovali, Banda Panda su ugostili cid Arap, IØR, Juju & Jordash, Ludovic Llorca, Matias Aguaio, Jassica 6, Linstrom, Rodion i mnoga druga imena.


Klub 20/44 je mesto odlične muzike, sreće i najpozitivnijeg ludila. Ukoliko ne sačekate izlazak sunca, ne računa se da ste posetili ovaj fantastičan lokal. Za osam godina postojanja, 20/44 je ugostio najbolja imena domaće di-džej scene i veliki broj umetnika iz inostranstva. O tome koliko se ovde dobro provodi je svojevremeno pisao i čuveni magazin Gardijan koji je ovo mesto naveo u listi top 25 najboljih klubova u Evropi. Prošle godine su se našli u listi najboljih 20 manjih klubova na celom svetu. Enterijer kojim dominira crvena boja, masovne zavese nalik pozorišnoj scenografiji i šipka na podijumu za igru definitivno kreiraju drugačiju atmosferu. Terasa sa koje buđenje Beograda izgleda spektaklularno je prizor koji se apsolutno ne zaboravlja.


POVEZANO