We Are The Hype at Mehanizam

Божа Подунавац, Мита Concrete, Александар Ивковић и Михајло долазе у клуб Механизам да направе врхунски провод у Београду

Петак 23. јун 2017.

cover image

Одличан line up у клубу који инститира на правом underground концепту. Познати ди-џејеви различитих генерација, уједињеним снагама и квалитетном музиком шире добре вибрације и радост. Дешавање заказано за 23. јун почиње у 23:00 и трајаће све до 07:00.


Божа Подунавац је за микс пултом од 1986. године и наступао је у готово свим ондашњим клубовима: Клуб 54, Машинац, Амадеус, Нана, Индустрија, Буха, Бартуана, XL, Колос, Минт и многи други. Током пројекта "Козмик", од 1995. године се бави организацијом наступа гостујућих ди-џејева из иностранства. Наступао је са многим звездама електронске музике: Armand Van Helden, Laurent Garnier, Dave Angel, Green Velvet, Tony Thomas, Chris Liebing, Umek, Christian Smith, Derrick Carter, Charles Siegling, Oscar Mulero и још много других. Од почетка каријере је изузтено тражено име у Београду и читавој Србији. Редовно гостује по клубовима у Словенији, Хрватској, Босни, Румунији, Холандији, Енглеској, Немачкој, Аустрији, Мађарској, Пољској и Чешкој.


Мита је члан организације CONCRETE DJz која постоји од 2003. године са циљем да допринесе електорнској сцени, организацији догађаја и музичкој продукцији али са личним печатом. Техно звук је апсолутни приоритет, без граница али ипак дефинисан, са акцентом на великој снази и мрачним битовима. Упоредо са наступима широм региона вредно раде за своју етикету Armatura Records.


Александар Ивковић је београдски ди-џеј и продуцент. Професионалну каријеру је започео 2002. године, да би се 2004. године придружио српској техно организацији "Tehnika 8x8". Захваљујући упорном раду, таленту и вештинама, постаје обавезни део великих музичких дешавања, заједно са популарним именима светске ди-џејинг сцене. Техно је правац који преферира. Јаки тактови, вокали, динамика и енергија доминирају његовим сетовима. Последњих година је више окренут продукцији, а његова издања објављују Desolat, Bitten, Serkal, Sanity и други. Запажен рад су Carl Cox, Loco Dice, Umek, Richie Hawtin, Mathias Tanzman, Guti, Anja Schneider и други оценили само позитивним критикама.


Михајло је техно извођач, продуцент и власник HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. организације. Од почетка каријере се определио за техно, у свим облицима и формама. Веома брзо се повезао са публиком у целом региону и радио је у већини клубова, а наступао је на готово свим регионалним фестивалима. Жеља за напредовањем и велике амбиције су га одвеле до најпознатијих техно клубова у Европи: U60311 у Франкфурту и Ministry of sound у Лондону. Гостовао је у великим underground клубовима у Италији, Мађарској, Аустрији, Шпанији, Великој Британији и Америци. Познат је по дугим сетовима, разноврсном стилу, а често доминира таман, сиров и минималистички звук са примесама чинела и удараљки.


ПОВЕЗАНО