We Are The Hype at Mehanizam

Boža Podunavac, Mita Concrete, Aleksandar Ivković i Mihajlo dolaze u klub Mehanizam da naprave vrhunski provod u Beogradu

Petak 23. jun 2017.

cover image

Odličan line up u klubu koji institira na pravom underground konceptu. Poznati di-džejevi različitih generacija, ujedinjenim snagama i kvalitetnom muzikom šire dobre vibracije i radost. Dešavanje zakazano za 23. jun počinje u 23:00 i trajaće sve do 07:00.


Boža Podunavac je za miks pultom od 1986. godine i nastupao je u gotovo svim ondašnjim klubovima: Klub 54, Mašinac, Amadeus, Nana, Industrija, Buha, Bartuana, XL, Kolos, Mint i mnogi drugi. Tokom projekta "Kozmik", od 1995. godine se bavi organizacijom nastupa gostujućih di-džejeva iz inostranstva. Nastupao je sa mnogim zvezdama elektronske muzike: Armand Van Helden, Laurent Garnier, Dave Angel, Green Velvet, Tony Thomas, Chris Liebing, Umek, Christian Smith, Derrick Carter, Charles Siegling, Oscar Mulero i još mnogo drugih. Od početka karijere je izuzteno traženo ime u Beogradu i čitavoj Srbiji. Redovno gostuje po klubovima u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Rumuniji, Holandiji, Engleskoj, Nemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Poljskoj i Češkoj.


Mita je član organizacije CONCRETE DJz koja postoji od 2003. godine sa ciljem da doprinese elektornskoj sceni, organizaciji događaja i muzičkoj produkciji ali sa ličnim pečatom. Tehno zvuk je apsolutni prioritet, bez granica ali ipak definisan, sa akcentom na velikoj snazi i mračnim bitovima. Uporedo sa nastupima širom regiona vredno rade za svoju etiketu Armatura Records.


Aleksandar Ivković je beogradski di-džej i producent. Profesionalnu karijeru je započeo 2002. godine, da bi se 2004. godine pridružio srpskoj tehno organizaciji "Tehnika 8x8". Zahvaljujući upornom radu, talentu i veštinama, postaje obavezni deo velikih muzičkih dešavanja, zajedno sa popularnim imenima svetske di-džejing scene. Tehno je pravac koji preferira. Jaki taktovi, vokali, dinamika i energija dominiraju njegovim setovima. Poslednjih godina je više okrenut produkciji, a njegova izdanja objavljuju Desolat, Bitten, Serkal, Sanity i drugi. Zapažen rad su Carl Cox, Loco Dice, Umek, Richie Hawtin, Mathias Tanzman, Guti, Anja Schneider i drugi ocenili samo pozitivnim kritikama.


Mihajlo je tehno izvođač, producent i vlasnik HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. organizacije. Od početka karijere se opredelio za tehno, u svim oblicima i formama. Veoma brzo se povezao sa publikom u celom regionu i radio je u većini klubova, a nastupao je na gotovo svim regionalnim festivalima. Želja za napredovanjem i velike ambicije su ga odvele do najpoznatijih tehno klubova u Evropi: U60311 u Frankfurtu i Ministry of sound u Londonu. Gostovao je u velikim underground klubovima u Italiji, Mađarskoj, Austriji, Španiji, Velikoj Britaniji i Americi. Poznat je po dugim setovima, raznovrsnom stilu, a često dominira taman, sirov i minimalistički zvuk sa primesama činela i udaraljki.


POVEZANO