The Beatshakers на сплаву Таг

Спремите кукове за луду ноћ са момцима који знају како се прави најбољи провод у клубу - The Beatshakers пуштају музику у Београду

Петак 16. јун 2017.

cover image

Популарни ди-џеј двојац долази у петак 16. јуна на сплав Таг да својом музиком шири осмех и невероватно позитивну енергију. The Beatshakers сваким наступом помера границе добре забаве, а тако ће бити и овај пут. Од 00:00 до 04:00 играмо у ритму позитивног вајба.


The Beatshakers чине Иван Гојковић и Ненад Косовац. Београдски ди-џеј тим је популарност стекао сарадњом са познатим именом електронске музике DJ Antoine-ом када су заједничким радом и талентом креирали велики хит "Ma Cherie". Песма у којој пева Raul Alberto Diaz је за кратко време стигла у топ 10 хитова у Аустрији, Белгији, Чешкој, Француској, Немачкој, Мађарској, Италији, Словачкој, Швајцарској и Русији. На неколико радио станица у Србији је у 2010. години проглашена за песму године.


Следећи сингл "Prisoner" је освојио прво место на MTV Adria chart. Успех се наставља са Александром Радовић и песмом "У инат прошлости" која поново осваја топ листе широм региона. Да су сарадње са најквалитетнијим женским вокалима овим момцима специјалност, показује и нумера "Маја" у којој гостује Маја Марковић, а успешну сарадњу наставља Raul Alberto Diaz. Креирањем новог, модерног звука најпознатије песме рок бенда Ван Гог, "Неко те има ноћас", The Beatshakers се поново враћају међу најпопуларније "hit makers" домаће музике. Вила Филозофина, џез певачица, са задовољством је прихватила позив за сарадњу на нумери "Дођи да ти покажем".

Швајцарац MC Robi Rob и The Beatshakers синглом "To the dancefloor" освајају поблику у Европи и Латинској Америци. Домаћа публика је поново освојена сарадњом са Sajsi MC. Песма "Дошла сам да дам" презентује генијалне момке у другачијем, мрачнијем издању. Последње остварење, недавно лансиран хит "I feel alive" је урађен у препознатљивом, квалитетном веселом ритму и талентовани дуо враћа на врх домаће ди-џејинг сцене.


ПОВЕЗАНО