The Beatshakers na splavu Tag

Spremite kukove za ludu noć sa momcima koji znaju kako se pravi najbolji provod u klubu - The Beatshakers puštaju muziku u Beogradu

Petak 16. jun 2017.

cover image

Popularni di-džej dvojac dolazi u petak 16. juna na splav Tag da svojom muzikom širi osmeh i neverovatno pozitivnu energiju. The Beatshakers svakim nastupom pomera granice dobre zabave, a tako će biti i ovaj put. Od 00:00 do 04:00 igramo u ritmu pozitivnog vajba.


The Beatshakers čine Ivan Gojković i Nenad Kosovac. Beogradski di-džej tim je popularnost stekao saradnjom sa poznatim imenom elektronske muzike DJ Antoine-om kada su zajedničkim radom i talentom kreirali veliki hit "Ma Cherie". Pesma u kojoj peva Raul Alberto Diaz je za kratko vreme stigla u top 10 hitova u Austriji, Belgiji, Češkoj, Francuskoj, Nemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Slovačkoj, Švajcarskoj i Rusiji. Na nekoliko radio stanica u Srbiji je u 2010. godini proglašena za pesmu godine.


Sledeći singl "Prisoner" je osvojio prvo mesto na MTV Adria chart. Uspeh se nastavlja sa Aleksandrom Radović i pesmom "U inat prošlosti" koja ponovo osvaja top liste širom regiona. Da su saradnje sa najkvalitetnijim ženskim vokalima ovim momcima specijalnost, pokazuje i numera "Maja" u kojoj gostuje Maja Marković, a uspešnu saradnju nastavlja Raul Alberto Diaz. Kreiranjem novog, modernog zvuka najpoznatije pesme rok benda Van Gog, "Neko te ima noćas", The Beatshakers se ponovo vraćaju među najpopularnije "hit makers" domaće muzike. Vila Filozofina, džez pevačica, sa zadovoljstvom je prihvatila poziv za saradnju na numeri "Dođi da ti pokažem".

Švajcarac MC Robi Rob i The Beatshakers singlom "To the dancefloor" osvajaju pobliku u Evropi i Latinskoj Americi. Domaća publika je ponovo osvojena saradnjom sa Sajsi MC. Pesma "Došla sam da dam" prezentuje genijalne momke u drugačijem, mračnijem izdanju. Poslednje ostvarenje, nedavno lansiran hit "I feel alive" je urađen u prepoznatljivom, kvalitetnom veselom ritmu i talentovani duo vraća na vrh domaće di-džejing scene.


POVEZANO