Gde izaći u petak 5. januara

Nastavak novogodišnjeg provoda

Utorak 02. jan 2018.

cover image

Prvi petak u 2018. godini donosi odličan provod. Žurke koje otvaraju novo klupsko poglavlje su sasvim različite. Ljubitelji savremenih hitova, proverenog klupskog bita i sve popularnijeg trensa imaju gde da se provedu.


Zapa barka poziva na žurku "Hieroglyphics Decoded". Prvo trens dešavanje na ovom mestu počinje u 23:00, a lista izvođača obećava da nećete poželeti da idete kući pre kraja koji je zakazan za 05:00. Zvezda di-džej pulta je Simia (live act), a podršku će pružiti Manda, Lector, Zarma i Duka.

U klubu DOT od 23:00 nastupaju Mancha & Mark Panic. Dobro poznati gradskim klaberima po sjajnom ritmu na kome uvek insistiraju. Karijere su započeli pre više od petnaest godina i gotovo da nema mesta u Beogradu na kome nisu napravili odličan provod. Sa ovim duom, pozitivan vajb i praznična euforija su zagrantovani.

Drugstore i kolektiv "Mystic Stylez" su pripremili žurku "Forward Transition". Isključivo klupske hitove će od 23:00 do 05:00 puštati di-džejevi Flip, Feloneezy i Jackie D. Udruženje ima čvrste konekcije sa "Teklife crew" iz Čikaga i "ZEN Clan" iz Beča što se itetkako čuje u setovima di-džejeva koji pripadaju ovom muzičkom sastavu. Moderan zvuk za početak prvog vikenda u godini.