Muzika za leto

Neko će u vrelom ritmu pomerati kukove. Neko će iz sve snage đuskati uz neprikosnoveni klupski bit. Baš niko neće ostati na ravnodušan na moćan letnji zvuk

Četvrtak 18. jul 2019.

cover image

Društvo ume da otkaže odlazak na bazen u poslednjem trenutku. Kada zakaže organizacija, pakovanje za odabranu destinaciju u trenu postane noćna mora. Priprema za noćni izlazak nekada nije potpuna. Stop! Promenite pravila igre. Sve što vam je nedostajalo za top zabavu je odlična muzika. Konačno, evo je.


Hej, leto je. Jedno jedino sa ekstenzijom 2019. Nećete valjda da ga pamtite po promašajima i propalim opcijama? Naravno da nećete. Za početak, poslušajte tipičan letnji set. Uz ovakav vajb čitavo vrelo doba će biti perfektno. Louie Vega je uzeo tačnu meru letnjih vibracija i spakovao ih u skoro devedeset minuta. Ne preostaje vam ništa drugo osim da zaigrate u egzotičnom maniru.

A sada malo ozbiljnija muzička poslastica. Nedavno objavljen video brzinom svetlosti beleži nove preglede. Zašto i ne bi kada je Solomun savršen. O njemu je dozvoljeno polemisati. O muzici koju potpisuje apsolutno ne. I sofisticirana i gruba. I lagana i snažna. Njegova produkcija nema limit. Ne zaboravite da vaši zvučnici imaju ograničenja. Ali tolerišu nebrojeno preslušavanje istog ritma. Za buđenje i razbuđivanje. Za pauzu od posla i ljudi. Za pre & after parti. Za svaki letnji momenat.