Subota je dan za žurke

Zaboravite na najnovije hitove. Đuskamo u najboljem retro ritmu

Sreda 05. sep 2018.

cover image

Čini se da je nikada brže stigla druga subota u septembru. U inat pravilima da noćni život mora da ide na pauzu i da je vreme da se posvetimo obavezama koje početak jeseni donosi, osmi septembar je savršen za izlazak u grad. I to ne bilo kakav izlazak. Iste večeri se organizuju dve poznate žurke koje kreiraju domaći di-džej tandemi, a koje u epicentar postavljaju muziku s početka novog veka.

Stanica broj jedan. Klub Barutana. Žurka "2000 Late". Di-džejevi Eva i Matija 8. septembra od 22:00 do 04:00 otvaraju četvrtu sezonu autorskog provoda. Di-džej duo je popularnost stekao zahvaljujući prepoznatljivom osećaju za ritam i hitove iz dvehiljaditih. Neprevaziđene, sada već evergrin pesme iz MTV produkcije i pažljivo selektovana domaća estrada su na programu. Sa ovom žurkom nema greške. Komercijalni dens kreira pozitivnu atmosferu, evocira uspomene i, najvažnije, donosi nikad bolji provod.


Stanica broj dva. Splav Hot Mess. Žurka "Cherry on Top". Na ovoj žurci glavnu reč vode di-džejevi Ike i Lea. Opet sjajan povratak u muzičku prošlost. R'n'b i hip-hop iz devedesetih i početka novog milenijuma u kvalitetnom miksu sa najnovijim bitom su lična karta ove žurke koja je na programu 8. septembra . Dok Lea i Ike diktiraju ritam, domaćice provoda, Cherry Girls Squad su zadužene da se svaki gost oseća baš dobro. Muzika se pojačava u ponoć i sve do 05:00 imate vremena da vladate podijumom za igru.