Šta klabere očekuje u maju 2018

Za vreme u jeku proleća ne možemo da garantujemo. Za provod u Beogradu znamo da će biti odličan

Ponedeljak 07. maj 2018.

cover image

Maj je mesec novih žurki, otvaranja splavova i zatvaranja zimske klupske sezone. Proleće 2018. donosi i sasvim nova mesta za provod. Lista gde izaći u Beogradu je nikada duža, posebno sredinom maja. U ponudi za odličan noćni život su i žurke koje se samo jednom organizuju. Vidimo se na podijumu za igru.


Klub Barutana definitvno ima plan da pomeri granice provoda u gradu. Nedavno otvaranje potvrđuje da proveren recept za odličan izlazak podrazumeva vrhunske di-džejeve. Velika gužva na zidinama Kalemegdana se očekuje 18. maja od 23:00 kada stejdž zauzima Deborah De Luca. Čarobna, veoma talentovana dama iz Italije je zatvorila prošlogodišnju sezonu u Barutani, a utisci su bili više nego pozitivni. Dobre vibracije i brzi ritam za tehno spektakl neće izostati ni ovaj put.

Marko Nastić 19. maja obeležava dvadeset godina karijere i to na lokaciji koja nije toliko poznata ali jeste velika da primi čak 7.000 ljudi - Centralni magacin Luke Beograd. Žurka "Retrospektal 2018" će predstaviti dve decenije uspeha jednog od najpopularnijih srpskih di-džejeva. Autentični muzički vremeplov će vratiti u epicentar ritam sa početka Markove karijere, a čitavu noć će zajedno sa dvadeset do trideset prijatelja i kolega puštati najbolje iz svake godine, počevši od 1997. Koncept je zamišljen tako da u back2back setovima Marko sa društvom na dvadeset minuta vrati publiku u jednu određenu godinu. Noć koja nema reprizu.


Šon Pol konačno debituje u Beogradu. Vlasnik planetarno poznatih hitova nastupa 22. maja od 21:00 u Hali sportova "Ranko Žeravica". Talentovani Jamajkanac je muzičku karijeru započeo oko 2000. Dve godine kasnije je izdao album "Dutty Rock" koji su obeležile dve i danas aktuelne pesme. Zarazni bit iz numere "Get Busy" zvuči kao da je nedavno osmišljen, a "Baby Boy" - duet sa Beyonce je učinio da ceo svet zaigra u njegovom ritmu. David Guetta, Dua Lipa i Nicki Minaj su samo neki sa dugačkog spiska poznatih sa kojima je uspešno sarađivao. Očekujte više od velike žurke.