Kuda za vikend: žurke u subotu - 10. mart 2018

Haus, tehno, trens - sve je u igri. Koji ritam vas pokreće?

Sreda 07. mar 2018.

cover image

Subota je za mnoge poseban dan, posvećen klabingu. Na splavu 20/44 svaki dan je subota. Odličan provod mogu da prirede samo vrhunski di-džejevi. Jedan od njih, Brka, nastupa 10. marta od 23:00 do 06:00 i to "All Night Long" formaciji. Zna se kako miksuje ovaj mladi gospodin. Ako niste znali odgovor na pitanje gde izađi u subotu, sada znate.

Taš mašina uvek iznenadi posebnim žurkama. Subota 10. mart od 23:00 do 06:00 je rezervisana za čist trens. Udruženje "Stara škola" predstavlja specijalno dešavanje u gradu. Gosti prave zabave u moćnom trens ritmu su Ridden i Drip Drop. Grčke izvođače će podržati domaći di-džejevi, domaćini žurke- Alex, Manda, Mozza i Vučko.

Svi koji nemaju fetiš ka eksperimentisanju, klub Mr Stefan Braun je pravo mesto. Subota, 10. mart donosi čuvenu žurku "Not Your Saturday Baby" sa početkom u ponoć. Haus ritam, pozitivna energija i sjajni ljudi su zagarantovani u Nemanjinoj ulici. Di-džej Boško Pešić poznaje u dušu gradske klabere. Kao i haus bit. Provereno dobar provod.