Četvrtak je dan za klabing

U Beogradu je svaki dan idealan za izlazak

Utorak 12. dec 2017.

cover image

Na današnji dan pre pet godina smo iščekivali smak sveta. Pošto smo uspešno preživeli 12.12.2012. sasvim je u redu da se danas fokusiramo na odličan provod u klubovima. Pripreme za provod vikendom su najbolje na licu mesta jer praksa govori više od svake teorije. Umesto da razmišljate šta sve morate da završite u petak, opustite se uz kvalitetnu muziku i dočekajte vikend spremni.


Klub Brankow 14. decembra organizuje "RnB Thursday's Delight" - dobro poznatu žurku svima kojima je hip-hop muzika broj jedan. Domaćini di-džejevi Fake Casual i BYP_ znaju kakav bit vole klaberi koji ne vole pravila i ne čekaju petak i subotu da izađu u grad. Ako se uzme u obzir da ovu žurku obožavaju prelepe devojke, provod je zagarantovan.


Bogijada u klubu Gadost ovog četvrtka ima tri di-džeja. Bažalac i Račić plus gost Roxa su pripremili veoma dobar tehno. Žurka počinje u ponoć i trajaće sve do 06:00, imate sasvim dovoljno vremena da se naspavate. Ne za poslednji radni dan u nedelji već za provod u četvrtak noć. Aleksa Bažalac i Stefan Račić su momci koji su od 2016. godine u di-džejingu ali su za kratko vreme osvojili gradsku publiku. Miksuju pozitivan vajb i mračan tehno tačno onako kako je neophodno za igranje do jutra.


DOT je pripremio odličan parti. Gošća iz Ukrajine, Olga Korol i domaća podrška - Milovan Stojanović i Dušan Nikolić su kvalitetan tehno trio koji će od 23:00 do 05:00 puštati samo ono što pokreće i širi pozitivnu energiju. Olga je veoma brzo shvatila da ne želi da stoji ispred di-džej pulta već njim da vlada. Minimal tehno joj je omiljeni žanr. Nakon gostovanja na festivalu "Kazantip Festival" je počela da popunjava raspored gostovanja velikom brzinom. Preselila se u Moskvu gde je nastavila sa svojom misijom, a put od devojke koja voli klubove do di-džeja koji nastupa širom sveta je prešla u veoma kratkom roku.

Zajedno sa D. Korablev i Pan Sancho, kolegama i prijateljima je osnovala etiketu "Body Parts" sa kojim istražuju nove zvukove i eksperimentišu u postojećim muzičkim pravcima. Nastupaju zajedno pod nazivom "ODY Arts" i kreiraju odlične žurke širom sveta. Pravo osveženje iz Istočne Evrope na globalnoj elektronskoj sceni.