Четвртак је дан за клабинг

У Београду је сваки дан идеалан за излазак

Уторак 12. дец 2017.

cover image

На данашњи дан пре пет година смо ишчекивали смак света. Пошто смо успешно преживели 12.12.2012. сасвим је у реду да се данас фокусирамо на одличан провод у клубовима. Припреме за провод викендом су најбоље на лицу места јер пракса говори више од сваке теорије. Уместо да размишљате шта све морате да завршите у петак, опустите се уз квалитетну музику и дочекајте викенд спремни.


Клуб Brankow 14. децембра организује "RnB Thursday's Delight" - добро познату журку свима којима је хип-хоп музика број један. Домаћини ди-џејеви Факе Casual и BYP_ знају какав бит воле клабери који не воле правила и не чекају петак и суботу да изађу у град. Ако се узме у обзир да ову журку обожавају прелепе девојке, провод је загарантован.


Богијада у клубу Гадост овог четвртка има три ди-џеја. Бажалац и Рачић плус гост Roxa су припремили веома добар техно. Журка почиње у поноћ и трајаће све до 06:00, имате сасвим довољно времена да се наспавате. Не за последњи радни дан у недељи већ за провод у четвртак ноћ. Алекса Бажалац и Стефан Рачић су момци који су од 2016. године у ди-џејингу али су за кратко време освојили градску публику. Миксују позитиван вајб и мрачан техно тачно онако како је неопходно за играње до јутра.


DOT је припремио одличан парти. Гошћа из Украјине, Олга Корол и домаћа подршка - Милован Стојановић и Душан Николић су квалитетан техно трио који ће од 23:00 до 05:00 пуштати само оно што покреће и шири позитивну енергију. Олга је веома брзо схватила да не жели да стоји испред ди-џеј пулта већ њим да влада. Минимал техно јој је омиљени жанр. Након гостовања на фестивалу "Kazantip Festival" је почела да попуњава распоред гостовања великом брзином. Преселила се у Москву где је наставила са својом мисијом, а пут од девојке која воли клубове до ди-џеја који наступа широм света је прешла у веома кратком року.

Заједно са D. Korablev и Pan Sancho, колегама и пријатељима је основала етикету "Body Parts" са којим истражују нове звукове и експериментишу у постојећим музичким правцима. Наступају заједно под називом "ODY Arts" и креирају одличне журке широм света. Право освежење из Источне Европе на глобалној електронској сцени.