Žurka, žurka, žurka

Prvi petak u decembru 2017 donosi sasvim različita muzička dešavanja u popularnim gradskim klubovima

Utorak 28. nov 2017.

cover image

Žurka 2000 late je zakazana za 1. decembar od 23:00 do 05:00 u klubu Hangar. Retro ritam donosi odličan provod za sve kojima je muzika iz dvehiljaditih najbolja ikada. Di-džejevi Eva i Matija će celu noć puštati najpopularnije domaće i strane pesme tako da je igranje do jutra zagarantovano. Drugačiji muzički početak decembra obećava sjajan provod.


Klub DOT ne menja žanr, a ovog petka dovodi odličnog Iliju Đokovića. Di-džej i producent koji je svojim talentom osvojio Moniku Kruz pušta muziku od 23:00. All night long angažman je pravi izazov za svakog di-džeja ali je sigurno da će Ilija pružiti maksimum i svojim setom napraviti dobar provod za prave klabere. Veliku popularnost duguje vrednom i upornom radu koji osvaja stejdž gotovo svakog velikog dešavanja u Srbiji.


Drugstore 1. decembra od 23:00 postaje klub "Tresor" iz Berlina. Čuveni klub postoji od 1991. godine i smatra se kultnim mestom u kome se razvijala evropska elektronska scena. Istoimena etiketa sarađuje sa imenima koja pomeraju granice i diktiraju muzičke trendove. Nemački tehno hram broj jedan će predstaviti njegovi vodeći izvođači - Moritz von Oswald i Mareena. Domaća podrška su Filip Xavi i Tijana T.