Silicone Soul u Beogradu

Škotski di-džej duo uz odličnu domaću podršku pravi najbolji provod na Beogradskoj tvrđavi

Subota 02. sep 2017.

cover image

Dobro poznati di-džej dvojac Silicone Soul nastupaju večeras, 2. septembra od 23:00 na Kalemegdanu, tačnije na nekadašnjim terenima za mini golf. Craig Morrison i Graeme Reedie će ponovo napraviti sjajnu žurku u Beogradu, a dobro poznati domaći di-džej Fakir će svojim energičnim setovima upotpuniti događaj. Organizator žurke je Pure Events, a karte po ceni od 700 dinara su dostupne na svim prodajnim mestima Eventim mreže.


Di-džejevi i producenti Craig Morrison i Graeme Reedie su osnovali Silicone Soul 1998. godine u Glazgovu. Od 2003. godine su vlasnici sopstvene etikete Darkroom Dubs koja izdaje sve oblike andergraund elektronske muzike. Impresivni zvuk i snažne melodije koje dominiraju na njihovim nastupima su učinile da Silicone Soul pripadaju grupi kultnih artista savremenog doba. Publiku širom sveta su osvojili još 2001. godine kada su izdali singl Right On koji potisuju sa Louise Claire Marshall-om, a koji se iste godine našao na prvom mestu čuvene UK Dance Singles liste za mesec oktobar.


Poznati po čuvenim žurkama koje organizuju širom sveta, prepoznaju se po setovima u kojima su zastupljeni tehno i deep house, obojeni mnoštvom emocija i jake energije. Perfketno miksuju andregraund zvuk i moderne melodije, a remiksi koje stvaraju su pravo osveženje. Trenutno su angažovani na kreiranju četvrte kompilacije za svoju etiketu, koja će ugledati premijeru do kraja godine, dok će 20. godina postojanja obeležiti izdavanjem jubilarnog petog albuma.