Silicone Soul у Београду

Шкотски ди-џеј дуо уз одличну домаћу подршку прави најбољи провод на Београдској тврђави

Субота 02. сеп 2017.

cover image

Добро познати ди-џеј двојац Silicone Soul наступају вечерас, 2. септембра од 23:00 на Калемегдану, тачније на некадашњим теренима за мини голф. Craig Morrison и Graeme Reedie ће поново направити сјајну журку у Београду, а добро познати домаћи ди-џеј Факир ће својим енергичним сетовима употпунити догађај. Организатор журке је Pure Events, a карте по цени од 700 динара су доступне на свим продајним местима Eventim мреже.


Ди-џејеви и продуценти Craig Morrison и Graeme Reedie су основали Silicone Soul 1998. године у Глазгову. Од 2003. године су власници сопствене етикете Darkroom Dubs која издаје све облике андерграунд електронске музике. Импресивни звук и снажне мелодије које доминирају на њиховим наступима су учиниле да Silicone Soul припадају групи култних артиста савременог доба. Публику широм света су освојили још 2001. године када су издали сингл Right On који потисују са Louise Claire Marshall-ом, а који се исте године нашао на првом месту чувене UK Dance Singles листе за месец октобар.


Познати по чувеним журкама које организују широм света, препознају се по сетовима у којима су заступљени техно и deep house, обојени мноштвом емоција и јаке енергије. Перфкетно миксују андреграунд звук и модерне мелодије, а ремикси које стварају су право освежење. Тренутно су ангажовани на креирању четврте компилације за своју етикету, која ће угледати премијеру до краја године, док ће 20. година постојања обележити издавањем јубиларног петог албума.