Beogradski noćni market na pijaci Blok 44

Deveto izdanje žurke između tezgi pod otvorenim nebom donosi tropski način zabave i tradicionalno odličnu kupovinu uz sjajan muzički program

Petak 08. sep 2017.

cover image

Beogradski noćni market, ovaj put pod nazivom Tropical heat se održava danas, 8. septembra od 18:00 do ponoći na novobeogradskoj pijaci Blok 44. Umetnici, zanatlije, dizajneri, poslastičari i raznovrsni proizvođači hrane i pića, uz neizostavne "šampione pijaca" će ponuditi na degustaciju i prodaju najbolje što imaju, dok će odličnu zabavu pružiti sjajan muzički repertoar.


Tropical heat donosi Hula ples, ukulele zvuk, magične koktele i vrelu atmosferu na beogradski asfalt. Havajske košulje, cveće u kosi i vesele boje su poželjan autfit koji će upotiti veliku letnju žurku. Obucite se što veselije i pođite na pijacu. 


Beogradski noćni market je defintivno drugačiji događaj koji okuplja brojne posetioce jer je prilagođen svim generacijama i potrebama. Nabavka proverenih proizvoda i unikatnog nakita ili jednostavno želja za vrhunskim provodom su glavna obeležja ove manifestacije koja sa svakim izdanjem oduševljava i defitnivno predstavlja turističku atrakciju grada.