ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Релаксирајуће добро јутро на Сави уз пажљиво креирану палету опција за доручак постаје новобеоградска идила. Несвакидашње квалитетан спој боравка надомак величанствене реке и перфектног угоститељског третмана већ на први сусрет постаје незаобилазна адреса за свакодневно опуштање, сусрет са драгим људима и идеално место за романтичне вечери.

Сплав ресторан Црна Маца је познат по великом капацитету и врхунској организацији. Групна окупљања, корпоративни догађаји, приватне прославе. Шта год да имате у плану, контактирајте менаџмент. Бићете одушевљени колико су посвећени детаљима, а њихово богато искуство ће од вашег дешавања направити манифестацију за памћење.

Ентеријер се надовезује на природне лепоте које окружују популарни сплав. Изразито се водило рачуна да се баш сваки гост осећа комфорно. Магнетски привлачну фузију топлих тонова дискретно оплемењују детаљи због којих се амбијент доживљава као савршен. Када спектакл укуса ступи на сцену, читава филозофија под именом Црна Маца постаје неприкосновено укусна прича.

Рибљи специјалитети су понос јеловника. Вегетеријанска кухиња није подстанар већ равноправни члан гастрономске уметности на овој локацији. Разноврсна предјела, пасте, рижото и оброк салате су такве да ћете бити апсолутно импресионирани. Секцију "Главна јела" чини пет изузетних представника колико их броји и сегмент посвећен традиционалном српском роштиљу. Десерти су "главни кривац" за осмех на крају гастро авантуре. Свако јело је обогаћено дугогодишњим знањем и ослушкивањем жеља гостију. Спој најбољих састојака и вредних људи за резулат има оброк какав заслужујете. Идеалан.