Lovefest 2017 - Line up Live Stage-a

Велики музички фестивал који се сваке године одржава у Врњачкој бањи открио имена извођача на Live Stage-у

Недеља 25. јун 2017.

cover image

Lovefest се ове године одржава од 3. до 5. августа у Врњачкој бањи. Према најавама организатора фестивала, овогодишњи програм ће оборити рекорде посећености. За сада је сигурно да Live Stage гарантује одличан провод за љубитеље свих жанрова алтернативне сцене. Фанови такозване рок бине ће моћи да чују неке од легендарних бендова из региона али и много уметника који су последњих година остварили велики успех.


Прво откривено име је Горан Баре и његов састав "Мајке". Чувени бенд из суседне Хрватске је сачињен од нових и старих чланова, а осим познатих песама, публици Lovefest-а ће представити и нови сингл. Током три дана фестивала наступиће легенде панка КБО!, Гоблини, реге састав Del Arno Bend и Hornsmen Coyote, Lira Vega, Попечитељи, Ничим Изазван али и музичко удружење које себе дефинише као технички преквалификовани фолк-метал бенд и легендарну супер групу Перо Деформеро. Како се водило рачуна да се задовоље сви музички укуси, гостују и Обојени програм, Артан Лили и двојац Ти.


Сваке године је једна ноћ фестивала посвећена хип хоп музици, а тако ће бити и ове. Веома популарни Prti Bee Gee и ове године долази на Live Stage. Састав Стерео Банана из Ниша ће се опет попети на бину, а премијерно стижу Smoke Mardeljano. Поносна власница титуле краљица алтернативне сцене - Сајси MC, најављује спекаткуларан концерт за овогодишње издање Lovefest-а.


Млади уметници из Новог Сада чији је рад оцењен као право освежење и изненађење на домаћој сцени, Бекфлеш, гостују на фестивалу. Публику су освојили веома брзо, највише специфичним текстовима које прате још специфичнији видео спотови. Дружење неколико момака је прерасло у бенд који често наступа широм региона.


Улазнице су доступне на сајту www.lovefest.rs и свим продајним местима Eventim-а и GigsTix-а.

Lovefest званично почиње 3. августа у 19:00 и завршава се 6. августа у 07:00, а капије фестивала се отварају сваког дана у 18:00.