Lovefest 2017 - Line up Live Stage-a

Veliki muzički festival koji se svake godine održava u Vrnjačkoj banji otkrio imena izvođača na Live Stage-u

Nedelja 25. jun 2017.

cover image

Lovefest se ove godine održava od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj banji. Prema najavama organizatora festivala, ovogodišnji program će oboriti rekorde posećenosti. Za sada je sigurno da Live Stage garantuje odličan provod za ljubitelje svih žanrova alternativne scene. Fanovi takozvane rok bine će moći da čuju neke od legendarnih bendova iz regiona ali i mnogo umetnika koji su poslednjih godina ostvarili veliki uspeh.


Prvo otkriveno ime je Goran Bare i njegov sastav "Majke". Čuveni bend iz susedne Hrvatske je sačinjen od novih i starih članova, a osim poznatih pesama, publici Lovefest-a će predstaviti i novi singl. Tokom tri dana festivala nastupiće legende panka KBO!, Goblini, rege sastav Del Arno Bend i Hornsmen Coyote, Lira Vega, Popečitelji, Ničim Izazvan ali i muzičko udruženje koje sebe definiše kao tehnički prekvalifikovani folk-metal bend i legendarnu super grupu Pero Deformero. Kako se vodilo računa da se zadovolje svi muzički ukusi, gostuju i Obojeni program, Artan Lili i dvojac Ti.


Svake godine je jedna noć festivala posvećena hip hop muzici, a tako će biti i ove. Veoma popularni Prti Bee Gee i ove godine dolazi na Live Stage. Sastav Stereo Banana iz Niša će se opet popeti na binu, a premijerno stižu Smoke Mardeljano. Ponosna vlasnica titule kraljica alternativne scene - Sajsi MC, najavljuje spekatkularan koncert za ovogodišnje izdanje Lovefest-a.


Mladi umetnici iz Novog Sada čiji je rad ocenjen kao pravo osveženje i iznenađenje na domaćoj sceni, Bekfleš, gostuju na festivalu. Publiku su osvojili veoma brzo, najviše specifičnim tekstovima koje prate još specifičniji video spotovi. Druženje nekoliko momaka je preraslo u bend koji često nastupa širom regiona.


Ulaznice su dostupne na sajtu www.lovefest.rs i svim prodajnim mestima Eventim-a i GigsTix-a.

Lovefest zvanično počinje 3. avgusta u 19:00 i završava se 6. avgusta u 07:00, a kapije festivala se otvaraju svakog dana u 18:00.