Flamingo

ZATVORENO OTVARA SE U 10:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 10:00

Kineski restoran Flamingo predstavlja perfektno osveženje beogradske gastro scene. Azija pod nepcima. Egzotika u vazduhu. Moćna gradska energija. Samo na ovoj adresi postoji ovakav koncept. I apsolutno nigde više na čitavoj karti sveta.

Omiljena kineska hrana u specijalnom izdanju se nalazi na Obilićevom vencu. Do savršenstva izučene recepte pripremaju kuvari zbog kojih ćete se zaljubiti u Kinu i sve njene arome. Tačno tako, od šefa preko pomoćnog osoblja, za kulinarsku magiju su zaduženi isključivo Kinezi. Zbog njih, iako su porcije hrane velike, posuđe nakon završenog obroka izgleda potpuno čisto.

Dominantna pink boja privlači dobre vibracije u maksimalnom broju. Bez obzira na vremenske (ne)prilike, u unikatnoj kući kineskih ukusa se svako oseća savršeno. Kao što život čine male stvari tako i odlično dizajniran enterijer krase detalji. Svaki na svom mestu, a zajedno podižu raspoloženje odmah.

Na prvi pogled je jasno da je u kineski restoran Flamingo uloženo mnogo truda, znanja i ljubavi. Definitivno, ovo je mesto za ljude koji imaju visoke standarde i žele prvoklasnu kinesku hranu. Apsolutno, ovo je restoran za vas.