Gde izaći u petak

Na početku novog vikenda, klubovi i splavovi će biti krcati. Evo zašto

Utorak 23. jul 2019.

cover image

Splav Money hronično insistira na maksimalno moćnom partijanju. U petak, 26. jula, tačno u vreme kada Pepeljuga mora da ode kući počinje žurka "Money Talks". Ponoć je savršena za start noćnog provoda. Posebno na ovoj adresi na kojoj vlada čist r'n'b zvuk. Klub na vodi je poznat i kao mesto na kome se redovno okupljaju prelepe devojke. Za sada imate već dva odlična razloga da dođete na Money. Kada stignete, biće vam potpuno jasno da ste napravili fenomenalan izbor za petak noć.

U komšiluku se nalazi jedan sjajan splav. Zove se Kućica. Druga kuća tokom leta svih fanova konkretnog elektro ritma. Galaksija opuštene zabave pojačava muziku tačno u 22:00. Đuskanje na reci traje do 06:00. Sasvim dovoljno za jedan izlazak. Uopšte se ne obazirite na listu izvođača. Ovde nastupaju isključivo vrhunski domaći di-džejevi. Uz njihov muzički izbor, svako društvo je najbolje društvo.


Kome nije do ljuljanja na splavovima, neka se organizuje za odlazak do Savamale u KC Grad. Specijalno veče i posebna muzika će obojiti petak, 26. jul najlepšim bojama. Od 20:00 do 01:00 disko, fank, soul, afro i druge žanrove koji pozivaju na letnji ples će puštati Necone. On je Nenad Radojčić, multi-kreativac. Sve što stvara ne može da ne ostane neprimećeno. Baš takva će biti i žurka "Endless Summer".