Где изаћи у петак

На почетку новог викенда, клубови и сплавови ће бити крцати. Ево зашто

Уторак 23. јул 2019.

cover image

Сплав Money хронично инсистира на максимално моћном партијању. У петак, 26. јула, тачно у време када Пепељуга мора да оде кући почиње журка "Money Talks". Поноћ је савршена за старт ноћног провода. Посебно на овој адреси на којој влада чист r'n'b звук. Клуб на води је познат и као место на коме се редовно окупљају прелепе девојке. За сада имате већ два одлична разлога да дођете на Money. Када стигнете, биће вам потпуно јасно да сте направили феноменалан избор за петак ноћ.

У комшилуку се налази један сјајан сплав. Зове се Кућица. Друга кућа током лета свих фанова конкретног електро ритма. Галаксија опуштене забаве појачава музику тачно у 22:00. Ђускање на реци траје до 06:00. Сасвим довољно за један излазак. Уопште се не обазирите на листу извођача. Овде наступају искључиво врхунски домаћи ди-џејеви. Уз њихов музички избор, свако друштво је најбоље друштво.


Коме није до љуљања на сплавовима, нека се организује за одлазак до Савамале у КЦ Град. Специјално вече и посебна музика ће обојити петак, 26. јул најлепшим бојама. Од 20:00 до 01:00 диско, фанк, соул, афро и друге жанрове који позивају на летњи плес ће пуштати Нецоне. Он је Ненад Радојчић, мулти-креативац. Све што ствара не може да не остане непримећено. Баш таква ће бити и журка "Endless Summer".