Top klabing plan za petak noć

Neponovljivo kvalitetne žurke na odličnim lokacijama

Utorak 09. apr 2019.

cover image

Rihanna ili Beyonce? Na pitanje koja je bolja nema konkretnog dogovora. Obe su dive svetskog šou biznisa. I jedna i druga su za svaki respekt. Ne gubite vreme na bezuspešne debate i ubeđivanje da li kukovima bolje vlada mama Beyonce ili egzotična kraljica Rihanna. Bolje se brzo spremajte za žurku "Rihanna vs Beyonce" koja je zakazana za petak, 12. april od 22:00 u klubu Štrafta. Fantastična DADA Selectah će do 05:00 puštati njihove hitove koji nemaju rok trajanja. Svetski popularni taktovi dve pevačice nisu jedini na repertoaru. Dada će onako kako samo ona ume iskombinovati muziku za ples do jutra.

Vreme je za novu ediciju kvalitetne muzike i sjajne energije koja se zove "Late Night Social Club". Drugog petka u mesecu, od ponoći pa sve do 07:00, etiketa "Brosh" će biti zadužena za provereno dobru noćnu avanturu u klubu Gadost. Ovog petka, uloge domaćina su pripale Petru Cvetkoviću i Laletu. Toliko dugo su prisutni u beogradskom klabingu da se smatraju vodećim učiteljima za elektronsku muziku. O da, biće ovo jedna luda noć.


Ovo mesto nije poznato kao noćni klub već kao prostor za organizaciju dobre zabave. U petak, 12. aprila će biti adresa na kojoj će se slušati baš dobar tehno u režiji domaćih di-džejeva. Od 23:00 do 06:00 Garaža će ugostiti tri di-džeja. Oni su Nenad Dokić, Vrag (Offel) i 7II. Svaki ima svoj stil. Svaki je perfektan na stejdžu. Zajedno, obezbediće provod u kome će savršen tehno voditi glavnu reč.