Klabing petkom

Koincidencija ili ne ali najbolji provod ovog petka je u centru Savamale

Utorak 19. feb 2019.

cover image

Prva adresa koju nikako ne bi trebalo zaobići je klub Hype. Posebno izdanje žurke "Hyperactive" zakazano za 22. februar od 23:55 do 05:00 će obeležiti savršen zvuk. Najpoznatiji proizvođač sirovog tehna u celoj Bugarskoj, di-džej i producent Metodi Hristov ponovo nastupa u gradu. Maksimalnu podršku će mu pružiti Vuk Smiljanić ali i domaćin kluba, di-džej Nexie. Ovakav line up samo neobavešteni mogu da propuste. Srećom vi to niste i zato ćete uživati poslednjeg petka u februaru.

Nastavak sjajne noćne avanture je u klubu Gadost. Dva beogradska di-džeja, Petar Cvetković i Marko Vuković su reprezenti najnovije žurke "Late Night Social Club", a organizacija večeri je ovaj put otišla u ruke etikete "Brosh Records". Vrata kluba se otvaraju jedan sat iza ponoći i sve do 07:00 možete da đuskate u tipičnom urbanom ambijentu. Samo dobar bit dolazi u obzir. Kao i uvek, biće baš moćno.


Klub Štrafta uvek ima neki novi parti. I nijedan vikend nije isti. U petak, 22. februara od 22:00 do 04:30 na repertoaru je žurka "Electro Pop". U centru pažnje će biti numere koje podižu raspoloženje i prave gužvu na podijumu za igru, a koje će di-džej Nebojša Intruder na njemu svojstven način spojiti. Pop ritam by Rijana, Moloko, Bruno Mars, Lejdi Gaga, Majkl Džekson, Madona i mnogi drugi nije često dostupan u klubovima. Ovo je prava žurka za sve vas koji obožavate ovaj žanr.