Топ клабинг план за петак ноћ

Непоновљиво квалитетне журке на одличним локацијама

Уторак 09. апр 2019.

cover image

Rihanna или Beyonce? На питање која је боља нема конкретног договора. Обе су диве светског шоу бизниса. И једна и друга су за сваки респект. Не губите време на безуспешне дебате и убеђивање да ли куковима боље влада мама Beyonce или егзотична краљица Rihanna. Боље се брзо спремајте за журку "Rihanna vs Beyonce" која је заказана за петак, 12. април од 22:00 у клубу Штрафта. Фантастична DADA Selectah ће до 05:00 пуштати њихове хитове који немају рок трајања. Светски популарни тактови две певачице нису једини на репертоару. Дада ће онако како само она уме искомбиновати музику за плес до јутра.

Време је за нову едицију квалитетне музике и сјајне енергије која се зове "Late Night Social Club". Другог петка у месецу, од поноћи па све до 07:00, етикета "Brosh" ће бити задужена за проверено добру ноћну авантуру у клубу Гадост. Овог петка, улоге домаћина су припале Петру Цветковићу и Лалету. Толико дуго су присутни у београдском клабингу да се сматрају водећим учитељима за електронску музику. О да, биће ово једна луда ноћ.


Ово место није познато као ноћни клуб већ као простор за организацију добре забаве. У петак, 12. априла ће бити адреса на којој ће се слушати баш добар техно у режији домаћих ди-џејева. Од 23:00 до 06:00 Гаража ће угостити три ди-џеја. Они су Ненад Докић, Враг (Offel) и 7II. Сваки има свој стил. Сваки је перфектан на стејџу. Заједно, обезбедиће провод у коме ће савршен техно водити главну реч.