Gde izaći u subotu

Velike žurke za kraj junskog klupskog provoda

Sreda 27. jun 2018.

cover image

Klub KPTM u subotu 30. juna od 23:00 do 09:00 u bašti organizuje dobro poznati tehno parti. Deset sati tehno muzike za poslednju noć u junu i odličan ulazak u vreli jul. Simone Tavazzi premijerno stiže u Beograd i donosi čist tehno zvuk. Elektronsku muziku je zavoleo još kao tinejdžer. Od 2005. se intenzivno bavi produkcijom, a njegove pesme su redovne u setovima mnogih velikih imena. Domaća podrška su Luka i Bojan iz kolektiva Concrete DJz.

Veliki trens spektakl pod otvorenim nebom na Beogradskom sajmu je zakazan za 30. jun. Prvi "Nano Showcase" počinje u 22:00 i sve do 06:00 muziku puštaju Killerwatts, Future Frequency, Regan, a domaća podrška je Vlada Exelog. Muzički predvodnici koji garantuju nezaboravan provod su Killerwatts, odnosno Tristan Cooke i Leon Avalon, vlasnici etikete "Nano records". Više od žurke.

Svi koji se odluče da subotu noć provedu u klubu Drugstore, neka dobro zagreju kukove. Haus, afro i tehno će obeležiti specijalnu žurku. Stejdž 1 u 23:00 zauzima FAM ekipa - Enzzy, XoXo i Che-Woo, a stejdž broj dva priprada kolektivu RNDMSLV. Nekada su se zvali Young, sada su odrasli ali i dalje obožavaju noćni život i dobru muziku. Do 05:00 Memet, Sumatran, Trifun i Koke će pokazati zbog čega važe za ključne igrače na poznatim žurkama.