Klupska dešavanja - februar 2018

Klaberi, mislili ste da je najbolji provod u januaru? Velika greška. Spremite se za neverovatne žurke

Ponedeljak 05. feb 2018.

cover image

Mesec je počeo u odličnom ritmu. Prvi petak u februaru 2018 je obeležio Loco Dice u  krcatom Hangaru. Sledeće veče, Kolektiv Triii sa svojim gostima iz Holandije, Artefakt je pokazao šta je odlična žurka. Vrhunska muzika i fenomenalan provod će i dalje biti epicetar noćnih dešavanja celog meseca. Ovo su žurke koje ne smete propustiti.


Muzičko udruženje Happy People proslavlja 24. rođendan velikom žurkom u klubu Ben Akiba. Slavljenički parti je zakazan za 9. februar od 22:00 do 11:00 sledećeg dana. "Happy People 24th Birthday Party" je pozvao čak 12 di-džejeva koji će trinaest sati puštati muziku u prizemlju i na spratu kluba. Nastupaju svi koji su deo ove velike porodice, njihovi prijatelji i dragi gosti - Mandić, Lukavi, Depra, Runy, Marko Vuković, Joma Maja, Petko i mnogi drugi. Predvodnik srećnih ljudi je di-džej Lale koji  je pripremio originalni rođendanski set.

Maratonska tehno žurka u klubu KPTM počinje 15. februara u 23:00. Provod pod nazivom "10 sati tehno" je dešavanje koje će se sigurno upisati u listu top žurki ovog meseca. Muziku puštaju Kristina Lalić, Dejan Milićević, Mancha, Mark Panic i Miloš Pešović. Perfektna lista izvođača. Svi su dobro poznati klaberima iz Beograda, cele Srbije i mnogo šire. Deset sati tehno senzacije obećava vrhunsku zabavu.

Goa Experience XI se organizuje 17. februara od 23:00 do 06:00 u klubu Plastic. Iako je nepravedno zapostavljena, trens muzika ima brojnu vernu publiku. Srećom, ima i odlične žurke. Ovo izdanje ima veoma posebnog gosta. Jedanaesta trens manifestacija predstavlja di-džeja Etnica. Stara škola, ni manje ni više nego sa Ibice, dolazi sa "Old school set by Maurizio Begotti" programom. Domaća podrška su Vlada, Mozza i DaPeace. Ko će dočekati polovinu februara?


Poslednja subota u februaru 2018 donosi nešto sasvim novo na beogradsku klupsku scenu. Kolektiv Triii 24. februara od 23:00 pokreće serijal žurki u KC Grad. Naziv premijernog dešavanja je "Forward 01 West (from Chicago to Detroit)". I ova žurka će trajati čitavih dvanaest sati. Vrhunski di-džejevi će puštati sve od lepršavog hausa i bazičnog tehna iz Čikaga do minimala i moćnih melodija iz Detroita. Nastupaju: Boža Podunavac, Milan Drča, Vladimir Erdber i Mirko Lazarević.