Клупска дешавања - фебруар 2018

Клабери, мислили сте да је најбољи провод у јануару? Велика грешка. Спремите се за невероватне журке

Понедељак 05. феб 2018.

cover image

Месец је почео у одличном ритму. Први петак у фебруару 2018 је обележио Loco Dice у  крцатом Хангару. Следеће вече, Колектив Триии са својим гостима из Холандије, Artefakt је показао шта је одлична журка. Врхунска музика и феноменалан провод ће и даље бити епицетар ноћних дешавања целог месеца. Ово су журке које не смете пропустити.


Музичко удружење Happy People прославља 24. рођендан великом журком у клубу Бен Акиба. Слављенички парти је заказан за 9. фебруар од 22:00 до 11:00 следећег дана. "Happy People 24th Birthday Party" је позвао чак 12 ди-џејева који ће тринаест сати пуштати музику у приземљу и на спрату клуба. Наступају сви који су део ове велике породице, њихови пријатељи и драги гости - Мандић, Лукави, Депра, Runy, Марко Вуковић, Јома Маја, Петко и многи други. Предводник срећних људи је ди-џеј Лале који  је припремио оригинални рођендански сет.

Маратонска техно журка у клубу КПТМ почиње 15. фебруара у 23:00. Провод под називом "10 сати техно" је дешавање које ће се сигурно уписати у листу топ журки овог месеца. Музику пуштају Кристина Лалић, Дејан Милићевић, Mancha, Mark Panic и Милош Пешовић. Перфектна листа извођача. Сви су добро познати клаберима из Београда, целе Србије и много шире. Десет сати техно сензације обећава врхунску забаву.

Goa Experience XI се организује 17. фебруара од 23:00 до 06:00 у клубу Plastic. Иако је неправедно запостављена, тренс музика има бројну верну публику. Срећом, има и одличне журке. Ово издање има веома посебног госта. Једанаеста тренс манифестација представља ди-џеја Etnica. Стара школа, ни мање ни више него са Ибице, долази са "Old school set by Maurizio Begotti" програмом. Домаћа подршка су Влада, Mozza и DaPeace. Ко ће дочекати половину фебруара?


Последња субота у фебруару 2018 доноси нешто сасвим ново на београдску клупску сцену. Колектив Триии 24. фебруара од 23:00 покреће серијал журки у КЦ Град. Назив премијерног дешавања је "Forward 01 West (from Chicago to Detroit)". И ова журка ће трајати читавих дванаест сати. Врхунски ди-џејеви ће пуштати све од лепршавог хауса и базичног техна из Чикага до минимала и моћних мелодија из Детроита. Наступају: Божа Подунавац, Милан Дрча, Владимир Ердбер и Мирко Лазаревић.