Žurka Berlinski zid

Snažan tehno u Beogradu

Petak 01. dec 2017.

cover image

Velika žurka pod nazivom Berlinski zid se održava 9. decembra od 22:00 na Beogradskom sajmu. Legenda nemačkog tehna, di-džej i producent Len Faki je specijalan gost na događaju koji su klaberi željno iščekivali. Odlična domaća podrška su TKNO, Concrete DJz i Miloš Vujović.


Len Faki (Len Faki) dolazi iz Berlina i publici u Beogradu će predstaviti sosptvenu percepciju tehno zvuka. Svetski poznat po svojim pesmama i odličnim remiksevima, redovno nastupa u najpoznatijim klubovima. Karijeru je započeo ranih devedesetih godina dvadesetog veka, a umeće za di-džej pultom ga je odvelo u sam vrh popularnih imena elektronske muzike. Pokretanjem sopstvene etikete "Figure" je postavio visoke standarde u produkciji koji insistiraju na kvalitetu i inovaciji. Ipak, najveću popularnost je stekao svojim dugim setovima sa kojima drži publiku na podijumu za igru celu noć.

Organizator žurke je Festival moderne Nemačke umetnosti - Berlinski zid. Aktivno udruženje redovno kreira kulturne manifestacije i muzička dešavanja koja imaju za cilj da promovišu kulturu Nemačke u Srbiji i da povežu dva naroda.