Журка Берлински зид

Снажан техно у Београду

Петак 01. дец 2017.

cover image

Велика журка под називом Берлински зид се одржава 9. децембра од 22:00 на Београдском сајму. Легенда немачког техна, ди-џеј и продуцент Лен Факи је специјалан гост на догађају који су клабери жељно ишчекивали. Одлична домаћа подршка су TKNO, Concrete DJz и Милош Вујовић.


Лен Факи (Len Faki) долази из Берлина и публици у Београду ће представити сосптвену перцепцију техно звука. Светски познат по својим песмама и одличним ремиксевима, редовно наступа у најпознатијим клубовима. Каријеру је започео раних деведесетих година двадесетог века, а умеће за ди-џеј пултом га је одвело у сам врх популарних имена електронске музике. Покретањем сопствене етикете "Figure" је поставио високе стандарде у продукцији који инсистирају на квалитету и иновацији. Ипак, највећу популарност је стекао својим дугим сетовима са којима држи публику на подијуму за игру целу ноћ.

Организатор журке је Фестивал модерне Немачке уметности - Берлински зид. Активно удружење редовно креира културне манифестације и музичка дешавања која имају за циљ да промовишу културу Немачке у Србији и да повежу два народа.