Repriza Nove godine

Nastavak novogodišnjih žurki

Petak 29. dec 2017.

cover image

Nova 2018. godina počinje u ponedeljak. Prvi dan u nedelji bez stresa. Savršeno. Najiskrenije vam želimo da vam svaki ponedeljak bude kao 1. januar. Repriza dočeka je mnogima omiljena, mnogo više nego euforija zvana doček Nove godine. Prestonica evropskog provoda pruža različitu muziku i zagarantovano dobra dešavanja.


Ben Akiba White Lounge i udruženje Happy People počinju sa provodom od 05:30. Ponedeljak od ranog jutra u klupskom maniru. Žurka "Happy People After New Year" poziva sve koji ne žele da prekidaju novogodišnji provod. Odličan parti i za one koji su najluđu noć prespavali. Lale, Petar Cvetković, Marko Vuković, Runy, Lukavi, Branko Vuković i Nemanja Rudan će dati svoj maksimum na di-džej pultu da prvi dan 2018. pamtite po sjajnoj zabavi i odličnom ritmu.

Kristijan Molnar će zaljuljati potpalublje broda 20/44. Od 23:00 do 06:00 muziku bira samo on. Jedan od omiljenijih gradskih di-džejeva nastupa na njemu posebno dragom mestu. Kada se sve kockice slože dobije se odlična žurka. Poznat je po tome da muziku ne deli na žanrove i kreira veoma zanimljive setove. Do sada je di-džej pult delio sa poznatim imenima poput Black Coffee, Ame, Jeff Mills i drugima. Baš ume da napravi dobru atmosferu.


Elektropionir organizuje žurku "Vatra". Pravi rep i rnb su se vratili u muzički epicentar i zaslužuju svoje mesto na klupskoj sceni. Za sve kojima je ovaj ritam omiljen, od 23:00 muziku puštaju Inspektor, Fake Casual, 50Grass i Byp_. Vatrena repriza uz jak bit.