Black Coffee nastupa u Beogradu

Spektakularno zatvarnje odlične letnje sezone popularnog kluba počinje nastupom artiste čiji je nastup beogradska publika dugo čekala

Četvrtak 28. sep 2017.

cover image

Di-džej i producent, Black Coffee, uz fenomenalnu domaću podršku koju čine Marko Milosavljević, Kristijan Molnar i IDQ! nastupa večeras, 28. septembra od 23:00 na specijalnom dešavanju - Barutana closing weekend.  Zbog loših vremenskih uslova, žurka će se održati u klubu Hangar, umesto pod otvorenim nebom u klubu Barutana. Organizator serije žurki koje će obeležiti kraj nezaboravnog letnjeg klabinga u Beogradu je Blender, a ulaznice za parti je moguće nabaviti preko Eventim i Gigstix prodajnih mreža po ceni od 1.190 dinara za standardan ulaz i 1.690 dinara za VIP.


Nkosinathi Innocent Maphumulo - Black Coffee će leto 2017 sigurno pamtiti po seriji neverovatnih žurki na kojima je bio rezident u klubu Hï Ibiza. Njegove nastupe karakterišu miksevi legendarnih pesama, perfektno kombinovane sa modernim bitovima, a na koje publika odlično reaguje gde god da nastupa. Bogatu karijeru su obeležile brojne saradnje sa poznatim umetnicima od kojih je najveću pažnju privukla ona sa istinskom divom - Alicia Keys. Talentovani umetnik je provereno ime za fenomenalan provod, bilo gde na mapi sveta.


Afropololit rođen u gradu Durban, trećem po veličini u Južnoj Africi je diplomirao džez na univerzitetu Natal Tech, odsek džez. Želja da proučava muziku se pojavila iz velikog interesovanja prema produciranju i težnji da razvija veštine slušanja, usavršava muzičku teoriju i upotpuni muzičko znanje. Crni dijamant, kako ga mnogi nazivaju, je vrtoglavom brzinom osvojio svetsku elektronsku scenu, a muzika koju stvara je spoj njegovih korena i fokusa na budućnost. Za dosadašnji rad i doprinos muzici je osvojio više od 20 nagrada, a neke od najistaknutijih su SAMA - Best Dance Album (2016), DJ Awards (Ibiza) - Deep House (2016), AFRIMA - Best Male Artist: Southern Africa (2016) i YOU Spectacular - Favourite Music Star (2016).


POVEZANO