Black Coffee наступа у Београду

Спектакуларно затварње одличне летње сезоне популарног клуба почиње наступом артисте чији је наступ београдска публика дуго чекала

Четвртак 28. сеп 2017.

cover image

Ди-џеј и продуцент, Black Coffee, уз феноменалну домаћу подршку коју чине Марко Милосављевић, Кристијан Молнар и IDQ! наступа вечерас, 28. септембра од 23:00 на специјалном дешавању - Барутана closing weekend.  Због лоших временских услова, журка ће се одржати у клубу Хангар, уместо под отвореним небом у клубу Барутана. Организатор серије журки које ће обележити крај незаборавног летњег клабинга у Београду је Блендер, а улазнице за парти је могуће набавити преко Eventim и Gigstix продајних мрежа по цени од 1.190 динара за стандардан улаз и 1.690 динара за VIP.


Nkosinathi Innocent Maphumulo - Black Coffee ће лето 2017 сигурно памтити по серији невероватних журки на којима је био резидент у клубу Hï Ibiza. Његове наступе карактеришу миксеви легендарних песама, перфектно комбиноване са модерним битовима, а на које публика одлично реагује где год да наступа. Богату каријеру су обележиле бројне сарадње са познатим уметницима од којих је највећу пажњу привукла она са истинском дивом - Alicia Keys. Талентовани уметник је проверено име за феноменалан провод, било где на мапи света.


Афропололит рођен у граду Дурбан, трећем по величини у Јужној Африци је дипломирао џез на универзитету Natal Tech, одсек џез. Жеља да проучава музику се појавила из великог интересовања према продуцирању и тежњи да развија вештине слушања, усавршава музичку теорију и употпуни музичко знање. Црни дијамант, како га многи називају, је вртоглавом брзином освојио светску електронску сцену, а музика коју ствара је спој његових корена и фокуса на будућност. За досадашњи рад и допринос музици је освојио више од 20 награда, а неке од најистакнутијих су SAMA - Best Dance Album (2016), DJ Awards (Ibiza) - Deep House (2016), AFRIMA - Best Male Artist: Southern Africa (2016) и YOU Spectacular - Favourite Music Star (2016).


ПОВЕЗАНО