Jezero

ZATVORENO OTVARA SE U 10:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 10:00

Reka Sava. Primamljivo. Savski kej. Odlično. Jezero u centru. Nije greška, u centru glavnih zbivanja na Savskom keju se nalazi splav bez koga ovaj deo grada ne bio to što jeste. Omiljen mnogima. Pregršt razloga. Prošetajte ili se usidrite. Birajte način za početak iskonskog opuštanja na reci ali ne propuštajte priliku da otkrijete mesto bez koga više nećete moći da zamislite dan i noć.

Splav Jezero decenijama zrači pozitivnom energijom i ležernom atmosferom. Mnogima je poznato da se ovde apsolutno uživa, zato je uvek gužva.

Ne brinite ako vam propadnu planovi za odlazak na more. Spakujte najosnovnije i dođite baš ovde. Čekaju vas ležaljke, uređen prilaz reci i sve što može da vam zatreba za kupanje na Savi. Ako se zadesite u pravom trenutku imaćete sreće da vas neko od gostiju provoza čamcem po reci. Bolji scenario za neplaniranu zabavu ne postoji.

Kafa na keju sa drugaricom se računa za sjajna aktivnost. Vrhunsko pivo u najboljem društvu na ovoj adresi za čas postane provod za pamćenje kada krene muzika uživo. Živa svirka na reci se ne propušta.

Već znate dovoljno razloga da krenete na Jezero. Savet plus: dođite gladni jer se ovde sprema nestvarno ukusna hrana. Pica u čak jedanaest izdanja, fokača sa paradajzom, piroška, sendviči u lepinji ili tortilji, brusketi, meze Jezero, obrok salate, kobasice, pomfrit, slatke i slane palačinke čine jelovnik. Izvanredna selekcija - čista gastronomska perfekcija.

Još uvek niste krenuli na splav na Savi koji ćete obožavati? Šta čekate!