ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Река Сава. Примамљиво. Савски кеј. Одлично. Језеро у центру. Није грешка, у центру главних збивања на Савском кеју се налази сплав без кога овај део града не био то што јесте. Омиљен многима. Прегршт разлога. Прошетајте или се усидрите. Бирајте начин за почетак исконског опуштања на реци али не пропуштајте прилику да откријете место без кога више нећете моћи да замислите дан и ноћ.

Сплав Језеро деценијама зрачи позитивном енергијом и лежерном атмосфером. Многима је познато да се овде апсолутно ужива, зато је увек гужва.

Не брините ако вам пропадну планови за одлазак на море. Спакујте најосновније и дођите баш овде. Чекају вас лежаљке, уређен прилаз реци и све што може да вам затреба за купање на Сави. Ако се задесите у правом тренутку имаћете среће да вас неко од гостију провоза чамцем по реци. Бољи сценарио за непланирану забаву не постоји.

Кафа на кеју са другарицом се рачуна за сјајна активност. Врхунско пиво у најбољем друштву на овој адреси за час постане провод за памћење када крене музика уживо. Жива свирка на реци се не пропушта.

Већ знате довољно разлога да кренете на Језеро. Савет плус: дођите гладни јер се овде спрема нестварно укусна храна. Пица у чак једанаест издања, фокача са парадајзом, пирошка, сендвичи у лепињи или тортиљи, брускети, мезе Језеро, оброк салате, кобасице, помфрит, слатке и слане палачинке чине јеловник. Изванредна селекција - чиста гастрономска перфекција.

Још увек нисте кренули на сплав на Сави који ћете обожавати? Шта чекате!