Где изаћи у петак 5. јануара

Наставак новогодишњег провода

Уторак 02. јан 2018.

cover image

Први петак у 2018. години доноси одличан провод. Журке које отварају ново клупско поглавље су сасвим различите. Љубитељи савремених хитова, провереног клупског бита и све популарнијег тренса имају где да се проведу.


Запа барка позива на журку "Hieroglyphics Decoded". Прво тренс дешавање на овом месту почиње у 23:00, а листа извођача обећава да нећете пожелети да идете кући пре краја који је заказан за 05:00. Звезда ди-џеј пулта је Simia (live act), а подршку ће пружити Манда, Lector, Zarma и Дука.

У клубу DOT од 23:00 наступају Mancha & Mark Panic. Добро познати градским клаберима по сјајном ритму на коме увек инсистирају. Каријере су започели пре више од петнаест година и готово да нема места у Београду на коме нису направили одличан провод. Са овим дуом, позитиван вајб и празнична еуфорија су загрантовани.

Drugstore и колектив "Mystic Stylez" су припремили журку "Forward Transition". Искључиво клупске хитове ће од 23:00 до 05:00 пуштати ди-џејеви Flip, Feloneezy и Jackie D. Удружење има чврсте конекције са "Teklife crew" из Чикага и "ZEN Clan" из Беча што се итеткако чује у сетовима ди-џејева који припадају овом музичком саставу. Модеран звук за почетак првог викенда у години.