Колектив Триии представља: Бостон 168 live

Техно журка коју не би требало пропустити

Среда 06. дец 2017.

cover image

Boston 168 и Колектив Триии наступају 9. децембра од 23:00 у клубу Drugstore. Италијански ди-џеј дуо и сјајан домаћи састав обећавају одличан провод за многобројне поклонике праве техно музике. Гости из Италије ће у live сету представити себе у најбољем светлу, док ће Black room угостити младе таленте, чланове београдског колектива - Gorgia, Ana Rs и Rope.

Квалитетан техно без рецепта који  препоручује "музичка апотека" Drugstore као редовну терапију  ће бити домаћин журке све до 06:00, а клуб КПТМ преузима гостопримство и организује official afterparty који ће трајати све до 10:00 наредног дана, 10. децембра.

Boston 168 су Sergio Pace и Vincenzo Ferramosca. Долазе из Торина, града у Италији који је познат по снажној underground сцени. Након вишегодишњих соло каријера, удружују снаге и крећу у освајање глобалног клабинга. Наступају широм света, а посебно су поносни на честа гостовања у култном берлинском клубу "Berghain". Њихов музички фокус је усресређен на psychedelic, acid и сирови техно. Од 2010. године су власници етикете "Old and Young" која има за циљ популаризовање есенцијалне електронске музике. На својим live сетовима промовишу своје песме и доносе јаку енегију на подијум за игру, што је бројна публика одлично прихватила за јако кратак период.


Колектив Трии су оформили кључни актери српске електронске сцене, Божа Подунавац, Мирко Лазаревић и Душан Качаревић. Неизоставна имена када се спомиње развој техно културе у Србији заједничким радом покрећу нову еру квалитетних журки и одличне музике. Аутентични представници домаће underground сцене су исписали странице историје на тему како се развијао техно у београдским клубовима. Захваљујући њиховој упорности, велики број људи је управо са њима открио овај жанр. Померали су границе познатог, откривали нове правце и готово сви клубови у целој земљи су били пуни на њиховим наступима. Велико искуство које имају им доноси моћ за ди-џеј пултом да праве незабораван провод. Као техно удружење, посебну пажњу посвећују младим талентима, неафирмисаним ди-џејевима.


ПОВЕЗАНО