Београд ноћу: савети за најбољи провод

Омиљени клуб је позвао у госте жељно ишчекиваног ди-џеја - сценарио као из снова, а уз добро расположење за одличан провод је неопходна добра припрема

Петак 03. нов 2017.

cover image

1. корак - купите карту на време

Када гостују квалитетни ди-џејеви, гужва се подразумева. Популарна имена извођача окупљају бројне клабере, а ако не желите да пратите наступ преко live stream-a и слично, обавезно купите улазницу што пре и "баците се" на преслушавање најновијих миксева и прављења планова за одличну ноћ.


2. корак - гардероба за излазак

Клубови нису модна писта и потпуно је сувишно облачити се модерно, а неудобно. Имајте у виду да ћете играти целу ноћ, а због себе и бројних људи у блиском окружењу, избегавајте вештачке материјале (синтетику на првом месту), превисоке штикле, уске џемпере и остало.


3. корак - излазак пре изласка  

Познато је да се у Београду излази у клуб тек око поноћи. Како бисте спремни стигли на обележену локацију, потребно је загревање у неком бару. Места за сјајан pre-party провод има на претек, дилема је само који бар изабрати. За лакшу организацију, одаберите онај који је најближи клубу у који одлазите.

4. корак - провод целу ноћ

Океј, стигли сте у клуб. Заборавите на актуелне светске проблеме, ред за шанком и друго. Ово је ваша ноћ и не дозволите ситницама као што су "Где ћу са торбицом; Каква ми је шминка?" да вам кваре провод. Заузмите најбоље место за играње (не за сликање) и уместо да правите селфи све време, слушајте музику и уживајте.


5. корак - after party

Доброг провода никад није доста. Последња зона за играње и смех су клубови који почињу са радом тек од 04:00 и често раде до поднева. Овај корак преузмите само ако немате никакве обавезе наредног дана и имате друштво које ће вас испратити у клабингу до изласка сунца. Распитајте се коју врсту музике ће тада пуштати како бисте наставили журку у истом ритму, нећете се одушевити јаким тренсом након одличног техна, гарантовано.


6. корак - повратак кући

Такси је увек најбољи избор, а ако сте кренули колима и попили мало више, не ризикујте свој и туђи живот. Бројна удружења, познатија као safe driver долазе до вас и вашим колима вас превозе до куће. Нема ризика да ли ћете направити прекршај или штету, сјајна опција.