Диско воз 2017

Након успешне премијерне музичке путешествије јединственим диско возом, почиње укрцавање за другу вожњу

Понедељак 21. авг 2017.

cover image

ПОЛАЗАК ВОЗА ЈЕ ОТКАЗАН!

Диско воз је апослутни фаворит када се ради о проводу изван типичних клубова. Сјајно замишљено и одлично организовано дешавање за поштоваоце електронског звука је права летња авантура. Журка од 25. до 27. августа ће трајати 36 сати без престанка и музички жанрови који ће доминирати су техно, хаус, r'n'b, rock'n'roll и фанки бит.


Чак 7 ди-џејева су резиденти Диско воза саобраћа на релацији Београд - Бар - Будва - Београд. Музички спектакл у возу ће приредити Муња, Деа Магна, Маки Маус, Shustera, Kobazz, Playa и Надежда.


Програм је подељен на три дела. Први део журке почиње у 21:00 путовањем из Београда ка Бару, а на којој ће се на два краја композиције налазити вагони са ди-џеј пултом одакле ће се истовремено путшати различита музика. Дуги сегмент журке је заказан за 09:00 наредног дана, пристајањем воза у Бар, потом се парти путници аутобусом одвозе у Будву где се наставља провод. На тајној локацији која се налази на некој од плажа, свих седам ди-џејева ће се на сваких сат времена смењивати за пултом. Путници ће моћи сами да одаберу како ће провести цео дан. Претпоставља се да ће већина остати на плажи и играти уз одличну музику, а они којима је потребан предах ће моћи да искористе обезбеђен смештај за дневни одмор и напуне батерије за наставак лудог провода. Након 12 сати журке на плажи аутобусом се враћа назад у Бар, одакле Диско воз у 21:00 полази за Београд. Сада већ уигран распоред са два стејџа у музички подељеном возу на две целине наставња музичко путовање. Након 36 сати несвакидашњег провода, уласком у главну жележничку станицу у Београду, око 09:00, журка се завршава.

Улазнице за музичко путовање возом се крећу од 3.675 динара до 6.800 динара и могу се набавити преко DD Tickets-а.